Hiihtokeskus Ylläs-Ski

Hiihtokeskus Ylläs-Ski tarjoaa rinteiden ja hissien lisäksi kaikki lasketteluun oleellisesti kuuluvat oheispalvelut: Suksivuokraamo, suksihuolto, ski shop, hiihtokoulu, rinneravintola, lasten leikkipaikka ja suuri lastenmaa.

Tellut allas - taivas Ylläs 2014

Telemarkia Ylläksen takapihoilla 23. - 30.3.2014

Telemarkin offarikurssi 23. - 30.3.2014 Ylläksellä

Tellut allas - taivas Ylläs tarjoaa telemark-laskijoille monipuolista koulutusta, välinevinkkejä, kovaa laskemista ja hauskanpitoa! Kurssi koostuu kahdesta eri osiosta; kolme päivää kestävästä telemarkin peruskurssista sekä varsinaisesta offarikurssista, jolla paneudutaan liikkumiseen ja laskemiseen erityisesti rinteiden ulkopuolella. Huolehtikaa siis omasta vakuutusturvastanne. Lisäksi alle 18- vuotiailta edellytetään huoltajien suostumusta osallistumiseen.

 23. - 25.3. harjoitellaan Telemark-laskun perusteita rinteessä ja rinteiden ulkopuolella. Kolmen ensimmäisen päivän tavoitteena on antaa aloittelijoille valmiudet osallistua Tellut allas - taivas Ylläs -offarikurssille sekä syventää ja palauttaa kokeneempien laskijoiden ruostuneita taitoja.

26. - 30.3. paneudutaan syvemmälle telemarkin offarilaskuun ja opitaan vaativampia laskutekniikoita erilaisissa lumiolosuhteissa. Laskemisen lisäksi opitaan tärkeää asiaa lumiturvallisuudesta sekä tarvittavista välineistä rinteiden ulkopuolella liikuttaessa. Kurssi kestää 5 päivää (ke-su) ja sen aikana kierretään ympäri Ylläksen lähioffareita ja tuntureita.

Kurssit soveltuvat kaikentasoisille lajin harrastajille aloittelijasta kokeneempaan laskijaan. Voit osallistua molemmille kursseille tai vain toiseen, oman kiinnostuksen mukaan. Tervetuloa!

Kurssihinnat:
Koko kurssi (su - su) : 215 €
Peruskurssi (su - ti): 100 €
Offarikurssi (ke - su): 160 €/ 140 € (kanta-asiakkaille)
1 päivän hinta: 50 €
Kurssimaksu maksetaan paikan päällä kurssin alkaessa.

Hissilippu kurssin ajalle:
8 pv:  145 €
5 pv:  111 €
4 pv:  94 €
3 pv:  71 €
2 pv:  48 €
1 pv:  26 €
Kertanousu:  5 €
Hissilipun voit ostaa edellä mainittuun hintaan sen jälkeen, kun olet maksanut kurssimaksun paikan päällä.

Ohjelma:
Kurssin ohjelma tarkentuu lähempänä ja se tullaan lähettämään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kuitenkin ohjelmassa on laskemista ja retkeilyä Ylläksen alueen lisäksi Pallaksella. On hyvä muistaa, että ohjelmassa ja sen suunnittelussa otamme huomioon kulloinkin vallitsevat sää- sekä lumiolosuhteet ja teemme tarvittavia muutoksia niiden mukaan.

Ilmoittautuminen:
Kurssille ilmoittaudutaan sähköisen lomakkeen kautta täältä.

Katso kuvia sekä video kevään 2013 tapahtumasta. 

Ajankohtaisimmat uutiset ja tunnelmat Facebookissa!
Facebook toimii myös keskustelufoorumina, jossa voi sopia kimppakyytejä tai majoituksia. Tai muuten vaan keskustella tapahtumaan liittyvistä asioista!

Aika:
23.03.2014 (00:00) - 30.03.2014 (00:00)
Kohderyhmä:
Yleinen tapahtuma
Lisätietoa:

Saara Koivisto
040 155 8759
saara.koivisto@laplandhotels.com

Tellut allas - taivas Ylläs 2014

Iso-Totovaara

Peninkulmaisen Aakenustunturin jatkeena oleva Iso-Totovaara on verraton maisemapaikka. Sen Haavepaloksi ristityltä laelta avautuu Aakenuksen katti...

Lue lisää

Vinkki