Ylläs staff-passi

Ylläs staff-passi on Visit Ylläkselle kuluvan kauden markkinointimaksun maksaneiden yritysten työntekijöille tarkoitettu etukortti alueen yrityksiin. Passilla etuja mm. välinevuokrauksesta, opastetuista retkistä, ravintoloista ja majoituksesta. Passi ja edut näkyy älypuhelimessa Cardu-sovelluksessa (Android Play Store, Apple App Store).

Staff-passi on puhelinnumerokohtainen ja on voimassa työsuhteen ajan.

Tarjoa etuja staff-passilla

Yritykset voivat antaa staff-passilla etuja, esimerkiksi alennusta palveluistaan. Passilla voidaan myös lähettää kampanjoita, esimerkiksi tietoa tapahtuman erikoishinnasta.

Ilmoita tarjoamasi edut/kampanjat Juusolle sähköpostilla yllas@yllas.fi .

Esihenkilö: Näin hankit staff-passin

1. Työntekijä osallistuu Visit Ylläksen järjestämälle perehdytysajelulle marras-joulukuussa. Ajelulla ja testillä perehdytetään työntekijät Ylläkseen ja näin parannetaan asiakaspalvelua

1B. Väliaikaisesti pois käytöstä: Mikäli työntekijä ei voi osallistua ajelulle, ohjaa hänet tekemään staff-testi osoitteessa yllas.fi/stafftesti suomeksi tai englanniksi.

2. Perehdytysajelun/staff-testin jälkeen esihenkilö tilaa staff-passin. Passi valmistuu noin 15 minuutissa.

3. Työntekijä asentaa älypuhelimeensa Cardu-sovelluksen ja avaa sen. Edut näkyvät sovelluksessa. Myös työntekijöiden käyttöehdot näkyvät passilla. Yritys on vastuussa siitä että sen työntekijät käyttävät staff-passia oikein.

4. Työntekijä näyttää staff-passin puhelimestaan Ylläksen palveluissa asioidessaan. Näytäthän staff-passin jo tilatessa!