Toimitus- ja maksuehdot Ylläksen sähköiselle kartalle

Päivitetty 25.3.2024

Verkkokaupan yhteystiedot

Visit Ylläs (Ylläksen Markkinointi Oy)

Y-tunnus: 2477231-2

Tunturintie 54, 95970 Äkäslompolo

yllas@yllas.fi

p. +358 40 505 9951

Tuote ja hinta

Ylläksen sähköinen kartta

http://kartta.yllas.fi/

Kesäkartan kokonaishinta: 10 € sis. alv 24 %

Talvikartan kokonaishinta: 15 € sis. alv 24 %

Kartan omainaisuudet ja toiminnot esitellään Ohjeessa. Valtaosaa toiminnoista voi myös testata/käyttää maksutta, ilman sisäänkirjautumista.

Kartan on käytettävissä ostohetkestä alkaen rajoitetun ajan joka vaihtelee tuotteittain. Kulloinkin myynnissä olevan tuotteen voimassaoloaika näytetään tuotteen tiedoissa ennen maksuvaiheeseen siirtymistä.

Toimitustapa ja -aika

Onnistuneen maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kartan ohjeet. Ohjeita seuraamalla kartan saa heti käyttöön.

Mikäli et saa maksun jälkeen tilausvahvistusta, oli sähköpostiosoitteessasi luultavasti kirjoitusvirhe. Otathan yhteyttä yllas@yllas.fi asian tarkistamiseksi.

Yleistä

Karttaa voi käyttää älypuhelimella, tablettitietokoneella ja tietokoneella.

Kartta toimii nykyaikaisilla nettiselaimilla kuten Firefox, Chrome, Safari ja Edge.

Kartan käyttöön tarvitaan verkkoyhteys.

Peruutusehdot

Sinulla ei ole peruuttamisoikeutta, sillä tilasit digitaalisen sisällön, jonka toimittaminen aloitetaan heti maksun jälkeen.

Maksutavat

Maksu suoritetaan verkkomaksuna. Maksutapoina suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu ja mobiilimaksu (mm. Mobilepay).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Käyttöehdot Ylläksen sähköiselle kartalle 

Päivitetty 12.6.2023

Tervetuloa käyttämään Ylläksen sähköistä karttaa. Lue nämä käyttöehdot ennen palvelun käyttämistä. Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot.

Palvelun käyttö

Palvelu tarjoaa käyttäjille kartta- ja paikkatietopalveluita. Palvelu voi myös sisältää maksullista sisältöä, joka on saatavilla tietylle päivämäärälle. Maksut tästä sisällöstä suoritetaan eri organisaatiolle kuin palveluntarjoajalle.

Palvelun käyttö tapahtuu omalla vastuulla. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa virheellisistä tiedoista, vioista tai muista ongelmista, eikä myöskään matkajärjestelyistä, joihin maksut suoritetaan. Käyttäjän tulee aina käyttää normaalia varovaisuutta liikkuessaan luonnossa.

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä palvelun käytössä.

Käyttäjä ei saa käyttää palvelua laittomiin tarkoituksiin tai tavalla, joka voi vahingoittaa palveluntarjoajaa tai muita käyttäjiä. Käyttäjä ei saa häiritä palvelun toimintaa tai yrittää saada luvatonta pääsyä palvelun järjestelmiin tai tietoihin. 

Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältö, mukaan lukien kartat, paikkatiedot ja muut materiaalit, ovat palveluntarjoajan tai kolmansien osapuolten omistamia tai lisensoimia. Käyttäjälle ei myönnetä mitään oikeuksia palvelun sisältöön, paitsi rajoitettu käyttöoikeus palvelun käyttämiseksi näiden käyttöehtojen mukaisesti.

Käyttäjä sitoutuu olemaan kopioimatta, jakamatta, muokkaamatta tai luomatta johdannaisteoksia palvelun sisällöstä ilman nimenomaista lupaa palveluntarjoajalta tai asianomaiselta oikeudenhaltijalta.

Käyttäjän antamat tiedot

Käyttäjä voi antaa palvelussa omia tietojaan, kuten sijaintitietoja tai palautetta. Käyttäjä vastaa annettujen tietojen oikeellisuudesta ja siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseiset tiedot palvelun käyttöön.

Palveluntarjoaja käsittelee käyttäjän antamia tietoja tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Muutokset palvelussa ja käyttöehdoissa

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia palveluun tai sen ominaisuuksiin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Palveluntarjoajalla on myös oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Käyttäjän tulee tarkistaa käyttöehdot säännöllisesti muutosten varalta. 

Vastuunrajoitus

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käytöstä tai käytön estymisestä aiheutuneista vahingoista, mukaan lukien välilliset tai seuraamukselliset vahingot.

Käyttäjä vapauttaa palveluntarjoajan kaikesta vastuusta liittyen virheellisiin tietoihin, vioittuneisiin tiedostoihin tai palvelun toiminnan keskeytymiseen. 

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Nämä käyttöehdot tulkitaan Suomen lain mukaan, ja niiden soveltamisesta tai tulkinnasta aiheutuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.