Puuhailtavaa ja rentoutumista sisätiloissa 

Huonolla säällä eivät ulkoaktiviteetit aina houkuttele. Nämä ovatkin hyviä päiviä painella pakohuoneeseen testaamaan omia päättelytaitojaan, kylpylään nautiskelemaan, kuntosalille hikoilemaan tai joogaan rentoutumaan – Ylläksellä löytyy kaikkea jokaiseen makuun. Vaihtoehtona on myös varata oma saunavuoro tai rentouttava hieronta. Lisäksi Luontokeskus Kellokas tarjoaa aina katseltavaa, opittavaa sekä vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Suosittelemme lämpimästi vierailemaan myös Särestöniemi-museossa, jossa on esillä lappilaista taidetta. Museosta löytyy myös kahvila ja erilaisia tapahtumia.

Lapsille viihdykettä

Lapsiperheet voivat suunnata sisäleikkeihin Ylläs Ski Resort Ylläsjärven alueelle. Sisäleikkipaikka Peikonpesässä saa kulutettua helposti pienten lasten energiaa. Lopuksi voi painella Lapland Hotels Saagan kylpylään nautiskelemaan.

Lue lisää lapsiperheiden Ylläksestä

Hyvinvointia ja kuntoilua

Rentoutumista ja kehonhuoltoa löytyy Aava Lapland -joogastudiolta, joka sijaitsee Ylläs Ski Resort Ylläsjärvellä. Lapland Hotels Saagassa sijaitsee Ylläs Wellness, jossa voi hemmotella itseään suolahuoneessa, kellunnassa, infrapunasaunassa tai hieronnassa. Äkäslompolosta löytyy myös hierojia sekä taitavia jäsenkorjaajia.

Pienet, mutta toimivat kuntosalit löytyvät molemmista kylistä: Äkäshotellista sekä Lapland Hotels Saagasta.