Etätyö Ylläksellä

Ylläksellä yhdistät etätyöt ja ulkoilun sujuvasti. Pohjoisen luonnon keskellä arki on rauhallisempaa kuin kaupungissa. Retkellekin tulee lähdettyä helposti, kun Pohjoismaiden parhaat reitit alkavat heti takapihalta. Voit työskennellä majoituspaikasta käsin tai varata työpisteen etätyötilasta.

Erittäin nopea netti valokuidulla ja 5G:llä

Melkeinpä kaikissa majoituksissa on langaton nettiyhteys eli wifi tai wlan. Osassa paikoista valokuituverkko takaa erittäin nopean ja luotettavan yhteyden. Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylien keskeisillä alueilla on 5G-verkko, joten nopean netin voi myös jakaa 5G-puhelimesta tai 5G-modeemista – katso kuuluvuuskartat: Elisa ja Telia.

Etätöihin julkisilla

Ylläksellä pääsee helposti myös julkisilla ja Äkäslompolon kylässä pärjää ilman autoa. Majoitusta varatessa on hyvä huomioida majoituspaikan sijainti itselle sopivan etäisyyden päästä tärkeistä palveluista, reiteistä, kaupoista tai etätyöpisteestä. Muista myös että Ski bus kulkee talvisesongilla Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä yhdistäen majoituspaikat, kylien palvelut ja etätyötilat toisiinsa.

Työhuoneet ja kokoustilat Ylläksellä

Varaa etätyöpiste